LoopAward 2021, voor het beste loopinitiatief van Nederland

Het beste loopinitiatief van Nederland. Vorig jaar (2020) werd daar voor het eerst een award voor uitgereikt door het platform Ruimte voor Lopen. Na het grote succes vorig jaar, ontzettend veel mooie inzendingen en een aansprekende winnaar, reiken we dit jaar opnieuw de LoopAward uit. En deze keer belonen we niet een, maar zelfs TWEE initiatieven die bijdragen aan meer ruimte voor lopen in Nederland. Een award reiken we uit aan de organisatie die het meest heeft bijgedragen aan meer (toekomstige) ruimte voor lopen in de fysieke omgeving (ruimtelijk). De tweede award is bedoeld voor het meest aansprekende maatschappelijke initiatief dat ervoor heeft gezorgd dat (meer) mensen zijn gaan lopen.

Tijdens het Nationaal Voetgangerscongres op 7 oktober in Den Haag zal een jury de uiteindelijke winnaars van de LoopAward bekend maken. Tot en met 31 augustus kunnen initiatieven worden aangemeld. Op 30 september maakt de jury van Ruimte voor Lopen de genomineerden bekend.

De beste loopinitiatieven worden beoordeeld op, onder andere, zijn bijdragen aan de doelen van Ruimte voor Lopen. De LoopAward is opengesteld voor iedereen. Van maatschappelijke organisaties, tot overheden, tot burgers: elk ingezonden initiatief doet mee voor de prijs. De winnaars van de LoopAward vormen een inspiratiebron voor anderen en verdienen publiciteit, steun vanuit Ruimte voor Lopen voor het vervolg en erkenning middels een prestigieuze, fysieke award.

Mocht je in de tussentijd vragen hebben over de LoopAward, dan kan je contact opnemen via info@ruimtevoorlopen.nl

Inzendingen voor de LoopAward 2021 kunnen via onderstaand formulier worden gedaan.

Inzendingen

Scroll Up