De award voor beste loopinitiatief van Nederland

Voor de eerste keer wordt er een award uitgereikt voor het beste loopinitiatief in Nederland. Platform Ruimte voor Lopen reikt de LoopAward uit aan een Nederlands initiatief dat bijdraagt aan meer ruimte voor lopen (in het hoofd, in beleid en buiten).

Tijdens het Nationaal Voetgangerscongres op 8 oktober in Leeuwarden zal een jury de uiteindelijke winnaar van de LoopAward bekend maken. Tot en met 11 september kunnen initiatieven worden aangemeld. Op 25 september maakt een commissie van Ruimte voor Lopen de voorselectie bekend.

“Wie laat meer Nederlanders lopen”

Het beste loopinitiatief wordt beoordeeld op zijn bijdrage aan de doelen van Ruimte voor Lopen. De LoopAward is opengesteld voor iedereen. Van maatschappelijk organisaties, tot overheden, tot burgers: elk ingezonden initiatief dingt mee om de prijs. De winnaar van de LoopAward vormt een inspiratiebron voor anderen en verdient publiciteit, steun vanuit Ruimte voor Lopen voor het vervolg en erkenning middels een prestigieuze, fysieke award.

Inzendingen kunnen via onderstaand formulier worden gedaan. Beschrijf in uw document kort wat het initiatief behelst (samenvatting), wat het teweeg heeft gebracht, hoe het bijdraagt aan een (of meer) doelstellingen van Ruimte voor Lopen en wat andere initiatieven ervan kunnen leren.

Inzendingen