Envida naar Buiten

Envida – Een zorgorganisatie in het zuiden van het land, waar de heuvels prijken tussen de vruchtbare akkers en de Maas tussen de steden door beweegt. Onze cliënten hebben hun hele leven tussen deze heuvels geleefd, gewoond, gespeeld, gewandeld en gewerkt.

Wat heeft het initiatief teweeg gebracht en bij wie?
ENVIDA: IEDEREEN IS VAN BETEKENIS Een mens. Ieder mens leeft zijn leven. Werkt. Leert. Heeft lief. Draagt bij. Brengt groot. Maakt plezier. Ontmoet tegenslag en draagt zijn pijn. Een leven vol dromen, ervaringen en talenten. Wijsheid, levenslust en levenskracht. Hoe mooi is de mens? Als je in een situatie komt dat het allemaal niet meer zo makkelijk gaat en je kwetsbaarder wordt, moet je erop kunnen vertrouwen dat er mensen zijn op wie je kunt terugvallen. Die je ondersteunen en die je vooral zíen. Zien wie je bent. Je leren kennen. En naar je luisteren. Die weten waar je van houdt en waar je behoefte aan hebt. Dát is Envida. Leef jóuw leven.

Aan welke ambitie(s) van Ruimte voor Lopen draagt uw initiatief bij?
Lopen is integraal onderdeel van beleid, ontwerp en/of beheer
Voorbeeld: ontwerpopdracht voor de herinrichting van gebied/openbare ruimte waarbij ook loopactiviteiten worden georganiseerd

Ruimtelijk of maatschappelijk initiatief?
Het maatschappelijke initiatief heeft ervoor gezorgd dat (meer) mensen zijn gaan lopen

Download de inzending