Loopaward 2023

Ook dit jaar reikt Platform Ruimte voor Lopen de LoopAward uit. Er worden twee initiatieven beloond. Eén award word uitgereikt aan het initiatief dat het meeste heeft bijgedragen aan meer (toekomstige) ruimte voor lopen in de fysieke omgeving. De tweede award gaat naar het meest aansprekende maatschappelijke initiatief dat ervoor heeft gezorgd dat (meer) mensen zijn gaan lopen.

De LoopAward is opengesteld voor iedereen. Van maatschappelijke organisaties, tot overheden, kennisinstellingen en burgers: elk ingezonden initiatief doet mee om de prijzen! Vanaf 29 mei is het weer mogelijk om je initiatief in te dienen via de website van Platform Ruimte voor Lopen.

Tijdens het Nationaal Voetgangerscongres op 3 oktober worden de uiteindelijke winnaars van de LoopAward bekendgemaakt.