WorkWalks: nieuw wandelconcept High Tech Campus Eindhoven

Medio mei introduceerde de High Tech Campus Eindhoven vier WorkWalks! Een mooie manier om meer mensen in beweging te krijgen. Want “wandelende ontmoetingen hebben talloze voordelen”, aldus de op technologie gerichte bedrijven-campus.

De WorkWalks zijn vier mooie en diverse wandelingen die langs de campus voeren. Dwars door de schitterende natuur die hier is. Voor de kortste moet je 2.400 keer je voeten op de aarde zetten, voor de langste zijn 3.100 stappen nodig. In kilometers: ze variëren van 1,83 tot 2,43 kilometer. Dankzij de visuele bewegwijzering is verdwalen onmogelijk: 

bewegwijzering WorkWalks

Belangrijkste vergaderingen onderweg 

Met de WorkWalks willen de bedrijven weetings of wandelvergaderingen stimuleren. “Door weetings of wandelvergaderingen gaan deelnemers zich fysiek, mentaal en professioneel beter voelen. Wandelen is een van de meest basale vormen van lichaamsbeweging waarmee je de wereld in kunt trekken, genietend van de frisse lucht in plaats van de hele dag aan een bureau vast te zitten.” 

Benieuwd naar de hele achtergrond?

Bezoek de Engelstalige webpagina van High Tech Campus Eindhoven: WorkWalk. Of lees het Nederlandstalige nieuwsbericht