Geef je nu op voor de Wandel Tijdens Je Werkdag-challenge! 

Wil jij meer wandelen tijdens je werkdag? Doe dan van 7 maart tot 7 april mee aan Wandel Tijdens Je Werkdag-bedrijvenchallenge. En wie weet wordt jouw bedrijf gekroond tot wandelkampioen van Nederland. 

Mensen die fulltime werken, zitten gemiddeld 9 uur stil op een dag. In een bureaustoel. Dat klinkt luxe, maar weet je dat in beweging blijven véél beter is? Door te wandelen, activeer je jouw brein. Je wordt creatiever, kunt je beter concentreren en je creativiteit krijgt een flinke boost. Bovendien blijf je gezonder en fitter. 20 minuten lopen is al voldoende om dit effect te bereiken. 

Legt jouw organisatie de meeste kilometers af?

Als deelnemer aan de challenge wandel je zoveel mogelijk punten bij elkaar via de Ommetjes-app. Hier verzamel je ook badges en kun je medailles winnen. Meedoen kan in 4 eenvoudige stappen: 
👟 Meld jouw organisatie aan voor Ommetjes Bedrijven en zorg dat jullie licentie ten minste geldig is tot en met maart.
👟 Laat je manager jullie in de app aanmelden voor de challenge. Dit kan vanaf 25 februari.⁣
👟 Nodig al je collega’s uit om mee te lopen. 
👟 Wandel, wandel en wandel en deel je ervaring op social media via #wandeltijdensjewerk. Een leuke manier om te wandelen is bijvoorbeeld door weetings te organiseren. 


𝐌𝐞𝐥𝐝 𝐣𝐞 𝐚𝐚𝐧 𝐯𝐢𝐚: www.wandeltijdensjewerkdag.nl

Inzet Wandel Tijdens je Werkdag-bedrijvenchallenge: meer beweging

Werknemers in beweging krijgen is de inzet van mede-organisator Wandelnet. Zij organiseert de Wandel Tijdens Je Werkdag-bedrijvenchallenge samen met de Ommetjes-app en Hersenstichting. Het is de tweede editie van de challenge; trotse winnaar van 2021 was het Amersfoortse ICT-bedrijf MyWindFall. In dat jaar gingen maar liefst 24.000 mensen van 270 bedrijven via de Ommetjes-app de strijd aan met elkaar. Om zoveel mogelijk punten bij elkaar te wandelen. De opbrengst van de challenge gaat uiteindelijk naar de Hersenstichting.