Voorbeeld pagina

Dit is een voorbeeldpagina. Het is anders dan een blog bericht omdat het op één plek blijft en tevoorschijn komt in je site navigatie (in de meeste thema’s). De meeste mensen starten met een Over pagina dat hen voorstelt aan potentiële site bezoekers. Het zou iets als dit kunnen zeggen:

Hoi daar! Ik ben een fietskoerier in het dagelijks leven en een beginnende acteur in de avonduren. Ik leef in Los Angeles, heb een leuke hond genaamd Jack en ik hou van piña coladas. (En overvallen worden door de regen.)

…of zoiets als dit:

De XYZ Doohickey Company is opgericht in 1971 en heeft sindsdien kwalitatieve doohickeys aan het publiek geleverd. Gevestigd in Gotham City, XYZ heeft meer dan 2000 mensen in dienst en doen allemaal fantastische dingen voor de community in Gotham.

Als nieuwe WordPress gebruiker kan je naar je dashboard gaan om deze pagina te verwijderen en nieuwe pagina’s toe te voegen voor je inhoud. Veel plezier!

Toolbox Loopbeleid

De Toolbox Loopbeleid staat nu online, een digitaal hulpmiddel speciaal ontworpen voor beleidsadviseurs van gemeenten en provincies.

Deze toolbox biedt praktische tips, instrumenten en informatie om meer ruimte voor lopen te creëren. In beleid, in het hoofd en op straat. Vanaf vandaag kun je ermee aan de slag.

LoopAward 2024

LoopAward 2024

De award voor het beste loopinitiatief van Nederland

<Platform Ruimte voor Lopen heeft op 3 oktober 2023 de LoopAward uitgereikt aan de twee beste Nederlandse initiatieven die bijdragen aan meer ruimte voor lopen. Wie heeft op het Nationaal Voetgangerscongres de award voor beste maatschappelijk initiatief gewonnen en wie voor het beste ruimtelijke initiatief?>