Kennis over lopen

Op deze pagina is een groot aantal relevante documenten, publicaties, onderzoeken en tools met betrekking tot lopen te vinden. Het betreft items van verschillende aanbieders, zowel kennisinstituten, onderwijsinstellingen, overheden, belangengroepen als andere bronnen.

Het aanbod is op een aantal manieren te doorzoeken.

  • Hieronder kun je de verzamelde Kennis-publicaties doorzoeken door een zoekterm in te vullen. Ook kun je selecties maken op basis van algemene zoektermen, inhoudelijke zoektermen, schaalniveau en bron.
  • Door bij Bron ‘Studenten’ te kiezen vind je naast project-, stage- en afstudeerrapporten van studenten ook een overzicht van de kennisbanken van hogescholen en universiteiten die doorzocht kunnen worden.
  • Indien je kennis en tools zoekt gericht op het ontwikkelen en uitvoeren van loopbeleid dat kun je ook zoeken in de Toolbox Loopbeleid.

Heeft jouw organisatie een nieuwe publicatie of tool die voor andere interessant kan zijn? Of is er een bestaande publicatie of tool die nog niet in deze kennisbank staat? Meld deze dan aan via dit online inzendformulier.

Uitgelichte kennis