Uitnodiging Plein1 – ‘Welke partijen zetten Zuid-Holland in beweging?’ 

Datum: donderdag 2 februari 2023
Tijd: 10:00-12:30 (Inloop met koffie/thee vanaf 9:30 en netwerklunch na afloop)
Locatie: Provinciehuis, Zuid Hollandplein 1, 2596AW Den Haag

Welke partijen zetten Zuid-Holland de komende jaren in beweging?

Tijdens deze bijeenkomst ontmoet jij partijen die dit samen met jou willen realiseren. Het bevorderen van een gezonde en aantrekkelijke buitenruimte om in te bewegen, vraagt om inzet van meerdere partijen. Hoe gaan we dit samen realiseren en wat kan jouw organisatie hierin betekenen?

Toekomstonderzoek Beweegvriendelijk Zuid-Holland
De onderzoekers van het Kennisplatform CROW (mobiliteit), het Mulier Instituut (sport en bewegen) en Molster Stedenbouw (ruimte en bewegen) presenteren de resultaten van dit toekomstonderzoek, waarna gedeputeerde Sport en recreatie, Ruimte en Wonen hierop zal reageren. Saskia van Hoore zal de Leidse beweegsleutels presenteren. In de paneldiscussie geven bij het bewegen betrokken partijen aan hoe zij de komende jaren Zuid-Holland beweegvriendelijker willen maken en met wie zij dit willen bereiken. Uiteraard is er ook ruimte voor jouw inbreng in de discussie en voor vragen aan de onderzoekers en het panel.

image006.png


Over Plein1
Dit is dé plek waar de provincie met de buitenwereld het debat aangaat over relevante trends, provinciaal beleid en toekomstonderzoeken. In deze bijeenkomsten staan wij stil bij maatschappelijke ontwikkelingen delen we onze kennis, breiden wij ons netwerk uit en gaan nieuwe samenwerkingen aan.

Aanmelden
Wil jij in beweging komen voor een toekomstbestendig en beweegvriendelijk Zuid-Holland? Meld je dan aan door je te registreren via onderstaande link. Ruim voor het evenement ontvang je het definitieve programma. Vraag ook gerust een collega zich in te schrijven!
Er is beperkt plek bij deze bijeenkomst, dus meld je snel aan.
Aanmelden

We kijken ernaar uit je te zien op donderdagochtend 2 februari!

Met vriendelijke groet,
Team Kennis Zuid-Holland