Jaarcongres Alles is Gezondheid 2023

Op woensdag 21 juni 2023 organiseert Alles is Gezondheid: De Groene Route. Dit is de zomerse editie van ons jaarcongres. Speciaal voor alle vooruitstrevende gezondheidsprofessionals in Nederland. En dat op de dag waarop de zomer officieel zijn energie ontketent.

Op de langste dag van het jaar wijken we af van de gebaande paden. Gaan we samen op weg naar een groener, gezonder en gelukkiger Nederland. En leggen we de focus op natuur, buiten en groen. Maar De Groene Route staat ook voor veranderen, vernieuwen en verduurzamen. Vergroenen in de breedste zin van het woord dus.

Bijvoorbeeld op het gebied van leefomgeving, regio’s en wijken, bewegen en leefstijl, mentale gezondheid, duurzaam voedsel, planetary health, het natuurlijke in jezelf, gezond werken en natuurinclusief bouwen. De vraag is hoe we gezamenlijk koers houden, wat we onderweg tegenkomen en wie onderweg de rol als gids vervult.

Op het terrein van Boomkwekerij Ebben bieden we van 10.30-17.00 uur interactieve sessies, inspirerende presentaties, opvallende exposities, co-creatie, start van de Health Transformation School Green en gezonde activiteiten. Buiten wanneer het kan en binnen met een buitengevoel. Met o.a. de Buitenpsychologen, Sociale Voedseltuin, speciale Weetings, Beweegalliantie, Greenboss, mindfullness en nog veel meer (programma is in ontwikkeling).

Inspyrium in Cuyk (onder de rook van Nijmegen) is de groenste evenement locatie van Nederland. Stap in een groene wereld en ontmoet elkaar in de daktuin, boomhut, kas, kwekerijloods, ideeënbus of boomgaard.