Congres Gamechangers

In de Bouw & Infra

Wat gaat de komende jaren de bouwwereld op z’n kop zetten? En wie gaan dat doen? 13 februari 2023 staan tijdens Gamechangers in de Bouw & Infra de innovators en innovaties op het podium die hard meewerken aan de vele transities die er momenteel gaande zijn of eraan komen. 

Naast innovaties en innovators zijn systeemverandering en gedragsverandering de sleutelwoorden waar we tijdens Gamechangers op mikken.
Wat kunnen we doen aan de normen en regelgeving? Wie schopt daar al tegenaan en verlegt meerdere grenzen? Hoe gaat de Rabobank bijdragen aan de transitie van landbouw- naar bouwgewassen? Hoe snel veranderen ambtenaren hun gedrag als een uitvraag in een heel circulair jasje wordt gehesen? Allemaal actuele onderwerpen die op Gamechangers aan bod komen.

Locatie
Het Gamechangerscongres 2023 vindt plaats in conferentiehotel Kontakt der Kontinenten te Soesterberg. Een bijzondere en duurzame locatie die perfect aansluit op het thema van het congres. René Giel, directeur van het conferentiehotel, vertelt waarom deze duurzame en historische plek aansluit bij Gamechangers in de Bouw & Infra. 

Doelgroep
Deze editie van Gamechangers in de Bouw & Infra is bedoeld voor:
–          Bouw & Infra
–          Complete bouwketen
–          Overheid en marktpartijen
–          Niveau eindbeslissers en mede-beslissers.
–          Opdrachtgevers, adviseurs, (onder-) aannemers en leveranciers.

Deelnamekosten
Deelname aan Gamechangers in de Bouw & Infra kost € 295.

Direct aanmelden