Bereikbaarheid voor iedereen

In deze conferentie delen we hoe vervoersongelijkheid in de praktijk wordt aangepakt. Dat doen we in een actieve bijeenkomst waarin bestuurders van betrokken organisaties én mensen die het treft het woord krijgen over hun ervaringen en mogelijke oplossingen.

Tijdens de plenaire opening gaat Vivianne Heijnen, staatssecretaris van Infrastructuur en Waterstaat in gesprek met onder andere Steven van Eijck, bestuurder van de New Mobility Foundation, Harry van der Maas, gedeputeerde provincie Zeeland en Wouter Koolmees, president-directeur van de NS. Ook komen diverse ervaringsdeskundigen aan het woord.


Daarna zijn er interactieve deelsessies met onderwerpen zoals innovatief publiek vervoer, deelmobiliteit voor iedereen, de bereikbaarheid van banen en zorg, de vraag hoe je voorzieningen weer terug kan brengen naar de mensen en hulpmiddelen en diensten om zelfstandig te reizen.
Bij de plenaire afsluiting zullen onder andere Mark Harbers, minister van Infrastructuur en Waterstaat, Vivianne Heijnen en Marga de Jager, voorzitter van de Mobiliteitsalliantie, aan het woord komen.
Voor nadere informatie over het programma en aanmelding, klik hier.