Programma Nationaal Voetgangerscongres bekend

Op donderdag 10 oktober vindt het Nationaal Voetgangerscongres plaats. Dit is het enige evenement waar lopen in al zijn facetten centraal staat. Mobiliteitsprofessionals die zich bezighouden met alles rondom voetgangers komen op dit jaarlijkse congres samen. Dit jaar vindt het congres plaats in Nijmegen. We vieren samen de successen die we in Nijmegen en vele andere gemeenten hebben geboekt met de Citydeal Ruimte voor Lopen.

Wandelen een prominentere rol geven

Het is fantastisch om successen te vieren, en om wandelen een belangrijkere rol te geven in onze leefomgeving, hebben we extra energie, sterkere samenwerking, innovatieve ideeën en meer betrokkenheid nodig. Het is belangrijk om de volgende stappen te zetten, groot en klein. Elke stap telt.

De kennis en inspiratie van koplopers zijn onmisbaar, net als de samenwerking met anderen voor wie lopen ook van groot belang is of zou moeten zijn. We hebben elkaar nodig om vooruitgang te boeken en om lopen als vanzelfsprekend onderdeel van ruimtelijke plannen te maken. Ontdek de kracht van elke stap op 10 oktober tijdens het Nationaal Voetgangerscongres 2024.

Programma Nationaal Voetgangerscongres 2024

Het programma van het Nationaal Voetgangerscongres 2024 in Nijmegen zit vol met interessante en gevarieerde sessies, workshops en walkshops. Bekijk via de link hieronder het congresprogramma. Klik op een sessie om te zien waar deze over gaat en bekijk meer informatie over de spreker(s). Het thema van het congres dit jaar is: Elke stap telt.

De dag wordt afgesloten met de uitreiking van de LoopAward 2024. Uiteraard gevolgd door een gezellige netwerkborrel.

Bekijk het programma van het Nationaal Voetgangerscongres.