Afstudeerwerken en scripties in de kennisbank

We willen de kennis over lopen goed vindbaar te maken. De kennisbank op ruimtevoorlopen.nl is hiervoor speciaal ingericht en biedt nu de mogelijkheid om te zoeken naar afstudeerscripties, stageverslagen en opdrachten die door studenten zijn gemaakt.

Studenten-werk
Interessante verslagen van studenten van HBO en Universiteiten zijn nu goed vindbaar. Kies bij ‘bron’ voor ‘studenten’ en vind de verschillende project-, stage- en afstudeeropdrachten gemaakt door studenten. Ook vind je de linkjes naar een aantal kennisbanken van hogescholen en universiteiten die doorzocht kunnen worden.

Vanuit school doorgelopen
Eline Augustijn heeft tijdens haar opleiding onderzoek gedaan naar de kansen voor duurzame mobiliteit, waarbij Stappen op één staat. Na haar opleiding is ze in het werkveld van mobiliteit gebleven en richt ze zich op veilige en actieve mobiliteit voor een prettige leefomgeving. Ze is vanuit haar opleiding rechtstreeks doorgelopen in het vakgebied.
Lees hier het interview dat we met Eline hadden over haar studiekeuze en opleiding.

Streepje voor door kennis over lopen
Dennis van Sluijs studeerde Ruimtelijke Ordening – Mobiliteit aan Hogeschool Windesheim in Zwolle en studeerde af op het onderwerp lopen. Door zijn opgedane kennis over lopen had hij een streepje vóór en was hij voor werkgevers een interessante partij.
Lees hier het artikel waarin Dennis meer vertelt over zijn stage en afstuderen en de kansen voor lopen.

Nieuwsgierig?
Neem een kijkje in de kennisbank en klik bij bron op ‘studenten’→ Kennis over lopen – Ruimte voor Lopen