Ontwerpwijzer voetgangers in boekvorm beschikbaar

Goed nieuws voor iedereen die op de boekversie van de Ontwerpwijzer voetgangers van CROW zit te wachten: hij is vanaf nu beschikbaar!

De Ontwerpwijzer voetgangers is hèt handboek voor iedere professional die werkt aan een toegankelijke, veilige en aantrekkelijke omgeving voor voetgangers. De ontwerpwijzer biedt de kennis die nodig is bij het maken van voetgangersbeleid, het vaststellen van het voetgangersnetwerk, het ontwerpen van voetgangersvriendelijke infrastructuur en het beheer en onderhoud ervan.
 
De Ontwerpwijzer voetgangers was al beschikbaar als onderdeel van de Kennismodule Voetgangers in de Online kennisbank van CROW, en nu kun je hem ook als boek bestellen. Bestellen kan via de website van CROW. Liever toch de online versie maar je hebt nog geen toegang tot deze kennismodule? Bestel hier een abonnement.