Oproep aan Waterschappen: stel meer wandelpaden open 

In het Algemeen Dagblad (ad.nl) doen Paul Sanders, Marc van den Tweel, Marion Kaper en Hank Bartelink een bijzondere oproep aan de Waterschappen. Zij moedigen ze aan om meer gebieden die onder hun beheer vallen open te stellen voor het publiek. “De Waterschappen zijn zo’n beetje de grootste beheerders van het Nederlands buitengebied en dat brengt een maatschappelijke verantwoordelijkheid met zich mee.” 

Oplossing voor ruimtegebrek?

De vier zien er een oplossing in voor het chronisch gebrek aan (vrij toegankelijke) ruimte in Nederland. “De ruimte delen we noodgedwongen op een mooie zondagmiddag met heel veel mensen. Kijkend naar de kaart van Nederland zien we echter een schat aan potentiële wandelpaden in landelijk gebied. 

Lees het hele opiniestuk ‘Waterschappen, open de potentiële wandelpaden’

Een bijzondere oproep in het @adnl: “open de potentiële #wandelpaden.” “Kijkend naar de kaart van Nederland zien we een schat een potentiële wandelpaden in #LandelijkGebied. De #waterschappen zijn de grootste beheerders van dit buitengebied en dat brengt een maatschappelijke verantwoordelijkheid met zich mee.” Lees het hele #opiniestuk: ‘Waterschappen, open de potentiële wandelpaden’