Gevraagd: jouw input voor toolboxen lopen

Het Ministerie van Infrastructuur en Waterstaat (IenW) ontwikkelt twee toolboxen op het gebied van lopen. Er komt er één die specifiek is gericht op loopstimulering en eentje die gaat over loopbeleid. 

Inhoud toolboxen

Hoe werkt gedragsverandering? Welke loopinterventies zijn mogelijk nuttig en op welke manier schaal je die acties op? Dit soort vragen beantwoordt de toolbox over loopstimulering. Terwijl die over loopbeleid juist ingaat op hoe je komt tot breed gedragen, allesomvattend (integraal) loopbeleid, afweegmethodieken, loopnetwerkkaarten, data en andere loopinstrumenten.  

Help jij mee ze te vullen?

Op deze manier krijgen gemeenten en andere overheden ‘haakjes’ om meer ruimte voor lopen te creëren. In het hoofd, op papier en buiten. Voor het vullen van de toolboxen maakt het Ministerie graag gebruik van bestaande kennis en geleerde lessen. Help jij mee? Beantwoord deze twee vragen:

  1. Hoe kunnen deze toolboxen jou helpen om meer ruimte voor lopen te creëren. Welke informatie heb jíj nodig? 
  2. Heb je documenten, praktijkvoorbeelden, links naar websites of andere nuttige input die volgens jou in de toolbox(en) horen? 

We kijken uit naar jouw input! Stuur een mail naar Hannah.Kandel@Rebelgroup.com. Zij is namens het adviesbureau Rebel betrokken bij dit project.