Enquête Outdoor Office Day

Buiten zijn én werken: gaat dat wel samen? Jazeker, dat lieten we zien tijdens Outdoor Office Day (16 juni). 🌳 💻 Een dag die Nature Desks organiseert en een dag waarop we door het hele land initiatieven zagen opbloeien die buiten werken in the picture zet.  

Lege parkeerplaatsen omtoveren tot kantoortuinen

Van wandelend vergaderen (weeten) tot de ‘urban nature’ in de buurt van je werkplek verkennen. Van een lunchwandeling tot heuse buitenterrassen of kantoortuinen op lege parkeerplaatsen. Wat ongelooflijk mooi om te zien hoe veel organisaties al massaal aan de slag gingen met buiten werken!

Deel jouw ervaring met buiten werken. Vul de enquête in…

Het doel voor volgend jaar: nog meer mensen buiten aan de laptop krijgen. Daarom zijn we benieuwd naar jouw ervaring met buiten werken. Neem je vaak je werk mee naar buiten toe? En: hoe werk je dan het liefste buiten? Maar ook: wat zou jou helpen om (nog) vaker met de laptop op schoot in het zonnetje aan een verslag te werken? Deel jij ook jouw ervaring? Vul de enquête in van Outdoor Office Day.