Outdoor Office Day succes

Qua weer was gisteren, Outdoor Office Day 2022, een daverend succes! Niets uitnodigender om de laptop buiten te zetten dan dit heerlijke zonnetje. Ook hartverwarmend om te zien hoe steeds meer organisaties aandacht geven aan deze dag.

Een mooi vertrekpunt voor meer lopen, want wandelend vergaderen (weetings) en lunchwandelingen maken ook onderdeel uit van je dagelijkse werkdag. Trots dat City Deal Ruimte voor Lopen partner mag zijn van deze mooie dag!

Verschillende organisaties die aandacht schonken aan Outdoor Office Day

Online en offline waren er heel wat organisaties die aan de slag gingen met Outdoor Office Day. Ondernemersfonds Utrecht, De Gezonde Stad, Alles Is Gezondheid en InHolland: da’s slechts een greep uit alle organisaties die deelnamen. Bekijk alle deelnemers op de website.

Een aantal leuke socialmedia-berichten over de #outdoorofficeday: