NS

NS

Als je Nederland bereikbaar wilt houden, is het als NS niet zo vreemd dat je Nederland in beweging wilt brengen en houden. Reizen met de trein en bewegen horen dan ook bij elkaar. Als je met het openbaar vervoer reist, beweeg je (on-)bewust bovendien al snel 30 minuten of meer. Want je neemt niet alleen de fiets, bus of trein, maar je gebruikt ook je benenwagen op je reis van deur-tot-bestemming en weer terug. Je dagelijkse portie beweging is dus zo gehaald.

NS is mede om die reden Supporter van Bewegen en inspireert graag iedereen om ook in beweging te komen of blijven. Dat doen we dus al dagelijks bij de reis van deur tot deur, maar ook met de vele gratis wandel- en Trailroutes van en tussen stations.

De NS-wandelingen zijn al uiteraard al jarenlang een begrip onder fervente wandelaars. Om de vele, andere wandelroutes die op een station beginnen aantrekkelijk te maken voor een ieder, hebben wij deze ook aangepast voor verschillende doelgroepen. Zo hebben we bijvoorbeeld shoptochten in winkelgebieden, blaadjespaadjes in de natuur en zo is er voor elk wat wils. Ook voor hardlopers die wel eens een ander rondje willen hardlopen. Voor hen hebben we trailroutes van station naar station samengesteld. Daarnaast zetten wij als NS extra mensen en materiaal in om van de reis van en naar de grote wandel- en hardloopevents in Nederland een succes te maken. Als het station maar dicht bij de start of finish ligt.

NS is Supporter van Bewegen. Wil je meer weten? Bezoek dan: reisjefit.nl

Soort organisatie

Overheid

Contact

Bob Bohlander
Brand & Reputation Management en Sponsoring bij NS (NS Groep/ Communicatie & Strategie
e-mail   |   website