Acquire

Acquire is de vaste mediapartner van Ruimte voor Lopen.

Multimediale uitgeverij Acquire Publishing wil samenwerking, kennisdeling en kennisontwikkeling in de domeinen bouw, architectuur, infrastructuur, ruimte en mobiliteit realiseren, ondersteunen en bevorderen.

Dit doen we door nieuws, achtergrondartikelen, projectbeschrijvingen en diepte-interviews te publiceren op onze websites en in onze – digitale en papieren – magazines en nieuwsbrieven, en door het organiseren van congressen, bijeenkomsten en lezingen. U kent ons van toonaangevend vakblad MobiliteitsPlatform en van het jaarlijkse niet te missen Nationaal Voetgangerscongres.

MobiliteitsPlatform biedt regelmatig een podium aan Platform Ruimte voor Lopen, voert regelmatig nieuws en achtergronden over de voetganger en voetgangersbeleid en is trots om mediapartner te zijn van Platform Ruimte voor Lopen.


Het jaarlijkse Nationaal Voetgangerscongres stelt zich ten doen kennis en inspiratie te delen met de vakprofessionals en het onderlinge netwerk uit te breiden en te vergroten, tijdens dit congres wordt ook de LoopAward uitgereikt.

Soort organisatie

Kennisinstelling

Contact

Erna Jansen
Clustermanager Mobiliteit
e-mail   |   website