De Verkeersonderneming

De Verkeersonderneming is al 12,5 jaar expert op het gebied van bereikbaarheid en mobiliteit. We hebben daarbij een focus op de reiziger en de korte termijn (wat kunnen we morgen al doen om de bereikbaarheid te verbeteren). Vanuit data-analyses kijken we naar oplossingen die effect sorteren. Met toegespitste acties en regelingen verleiden we reizigers, werkgevers en logistieke partijen tot minder verkeer tijdens de ochtend- en avondspits. Ook zetten we onze expertise in om mensen die helemaal niet mobiel zijn mobiel(er) te maken en hebben we oog voor duurzaamheid en schone lucht.

Samenwerken zit ons in het bloed.
De fysieke (en mentale) ruimte voor de auto moet wat minder. Lopen is het gezondste en gemakkelijkste alternatief. De Verkeersonderneming heeft een breed netwerk aan stakeholders, zoals werkgevers in Zuid-Holland, waar het lopen als alternatief in de spotlights staat.

De Verkeersonderneming draagt bij aan de volgende activiteiten van het platform:
De Verkeersonderneming wil graag kennis delen, met name op het gebied van instrumentontwikkeling en de samenwerking opzoeken in lopende projecten, het leggen van nieuwe verbindingen & het stimuleren en steunen nieuwe initiatieven.

Soort organisatie

Overheid

Contact

Hans Stevens
Programmamanager
e-mail   |   website