Nieuws & agenda

AGENDA


9 OKT 2019

Platform Ruimte voor Lopen is van start gegaan! 

Congres

Het platform Ruimte voor Lopen is op woensdag 9 oktober feestelijke van start gegaan tijdens Walk21. Walk21 is een internationaal voetgangerscongres dat dit jaar werd georganiseerd van 7 t/m 10 oktober in Rotterdam. De lancering vond plaats met een afwisselende talkshow met een aantal pakkende introductiefilmpjes en bijdragen van Daan Zandbelt (College van Rijksadviseurs), Marjon Bachra (Directeur JOGG) en Floor Vermeulen (Gedeputeerde Provincie Zuid-Holland). De aftrap van de openingshandeling werd verricht door Frits van Bruggen, directeur van de ANWB. 


28 OKT 2019

Dag van de Stad — Den Haag

Evenement

Tijdens dit jaarlijkse evenement komen alle stedelijke professionals samen voor inspiratie en kennisuitwisseling voor economisch sterke, duurzame, toekomstbestendige én leefbare steden. Het platform Ruimte voor Lopen verzorgt tijdens dit evenement een workshop.

Informatie over Dag van de Stad


31 OKT 2019

Nationaal Verkeerskundecongres — Den Haag

Evenement

Het NVC is het meest allround mobiliteitsevenement van het jaar, dit jaar met het thema ‘transitie’. Het pré-congres op woensdag 30 oktober staat in het teken van doen en ontmoeten in een informele sfeer. Het congres biedt zowel nieuwe vakkennis, volgt vakontwikkelingen op de voet en vertaalt dit naar actuele en toekomstige competenties voor professionals. Het platform Ruimte voor Lopen verzorgt tijdens dit evenement een posterpresentatie. CROW verzorgt een sessie over de kwaliteit van looproutes.

Informatie over Nationaal Verkeerskundecongres


2019 — en verder

Ruimte voor lopen

Bijeenkomsten & netwerken

Binnenkort méér!