Fijne feestdagen voor iedereen

We kijken terug op een mooi, wandelvriendelijk jaar. Waarin we veel goede stappen zetten!

Zo mochten we voor de vierde keer de LoopAward uitreiken aan twee initiatieven die zich ten volste inzetten om lopen meer in het hoofd, op straat en op papier te krijgen. Onze partner Gemeente Rotterdam wist met haar programma Rotterdam Loopt! De BeweegAward van de Beweegalliantie in de wacht te slepen.

Samen met onze partners zorgden we er tijdens het Mobiliteitsdebat voor dat lopen de aandacht kreeg die het verdient. We verdiepten ons in het onderwerp ‘Lopen in Hoger Onderwijs’ door onderzoek en een eigen, interactief webinar. En tot slot mag niet onvermeld blijven dat 2023 het jaar was waarin we de gloednieuwe toolbox Loopbeleid lanceerden.

Voor volgend jaar staan er ook weer mooie dingen gepland. De vijfde, jubileumeditie van de LoopAward komt er bijvoorbeeld aan en we gaan nóg een toolbox lanceren, deze keer gericht op loopstimulering.

We zijn benieuwd wat 2024 nog meer voor ons in de schoen (😉) heeft. Voor nu: hele fijne feestdagen gewenst.